We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons YouTube-kanaal, Elektor TV, op het punt staat een ongelooflijke mijlpaal te bereiken – 30.000 abonnees! Dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder jouw voortdurende steun en enthousiasme voor Elektor en zijn innovatieve elektronica- en technologie-inhoud. Om deze belangrijke prestatie te vieren, bieden we een exclusieve korting van 30% op een selectie van Elektor-producten!

Deze aanbieding is drie uur beschikbaar nadat we de mijlpaal op YouTube aankondigen, dus zorg ervoor dat je ons kanaal volgt en op de belknop drukt om meldingen te ontvangen.


korting

Ontdek Elektor TV: Elektor TV is dé plek voor alles wat met elektronica te maken heeft.. Ons kanaal biedt een breed scala aan video's voor zowel liefhebbers, hobbyisten als professionals. Dit kun je verwachten: 

Project Tutorials: Stapsgewijze handleidingen voor het bouwen van verschillende elektronische projecten, van eenvoudige schakelingen tot geavanceerde systemen. Of je nu een beginner of een expert bent, onze tutorials bieden voor ieder wat wils. 
Product Reviews: Diepgaande beoordelingen van de nieuwste elektronische componenten, gereedschappen en kits. Blijf op de hoogte van de beste producten op de markt en maak weloverwogen aankoopbeslissingen. 
Tech Nieuws: Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en innovaties in de elektronica-industrie. Onze tech nieuws segmenten behandelen alles, van opkomende technologieën tot baanbrekend onderzoek. 
Interviews met Experts: Krijg inzichten van toonaangevende experts op het gebied van elektronica. Onze interviews bieden waardevolle kennis en inspiratie voor je eigen projecten. 
Evenementen Verslaggeving: Een belangrijk elektronica-evenement of conferentie gemist? Geen zorgen! Elektor TV biedt uitgebreide verslaggeving van grote evenementen, met belangrijke hoogtepunten en aankondigingen.


Hoe Te Abonneren: Als je dat nog niet hebt gedaan, klik dan op de link hieronder om je te abonneren op ons YouTube-kanaal. Zorg ervoor dat je op het belpictogram klikt om meldingen te ontvangen over onze nieuwste video's en live-evenementen. 
 

Visual ElektorTV.jpg

 

 

Bedankt dat je deel uitmaakt van onze community. Jouw steun is van cruciaal belang geweest voor onze groei, en we kijken ernaar uit om deze reis met jou voort te zetten. Laten we samen de 30.000 bereiken en deze mijlpaal vieren met een geweldige korting op Elektor-producten!

Speciale Aanbieding: Om onze waardering te tonen, bieden we een korting van 30% op een selectie van Elektor-producten gedurende drie uur na de aankondiging van de mijlpaal op YouTube. Grijp deze kans om onze hoogwaardige elektronica producten tegen een geweldige prijs te kopen!
Blijf op de hoogte voor de aankondiging en veel plezier met winkelen! Laten we samen de wereld van elektronica blijven verkennen, innoveren en geweldige dingen creëren!
 

Abonneer Nu! 


Zorg ervoor dat je onze webinarpagina bekijkt om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op het gebied van elektronica! (Video's in het Engels, maar ondertitels zijn beschikbaar in het Nederlands voor de meeste video's.)