Kom naar Elektor Lab Talk #21 op donderdag 29 augustus 2024 om 16:00 CEST (10AM EDT / 14:00 UTC), waar we een kijkje nemen in de ingewikkelde wereld van PCB's en behuizingen. Deze sessie wordt gepresenteerd door Elektor-redacteur Brian Tristam Williams, samen met Elektor-ingenieur Saad Imtiaz.

labtalk20240829-thn-2.jpg



Registreer here:


Wat kunt u verwachten:

Giveaway: De Lab Talk's giveaway is een vaste favoriet, de Elektor Funny Bird Kit! Het is een klassieker uit onze Labs die opnieuw is uitgevonden!

Mis deze kans niet om te leren van een enthousiaste evangelist voor open-source hardwareontwerp.

Raspberry Pi Pico 2: We bekijken de verschillen die de nieuwe Raspberry Pi Pico 2 op de markt brengt met zijn RP2350 siliciumvarianten. Lees meer over de belangrijkste verschillen en wat ze betekenen voor uw volgende project.

Saad’s thuisprintinstyallatieHome Printing Setup: Elektor-ingenieur Saad Imtiaz geeft u een kijkje in zijn thuisprintinstallatie. Of u nu 3D-print of gewoon nieuwsgierig bent, dit gedeelte zit vol nuttige inzichten.

Hoogtepunten van Circuit Special : De nieuwste Circuit Special Circuit Special is uit en we delen onze favoriete projecten. Luister naar de teams terwijl ze bespreken wat hen opviel en waarom.

Wat ligt er op onze bureaus: Nieuwsgierig naar de nieuwste gadgets en tools? We nemen een kijkje naar wat er de komende weken op stapel staat om te unboxen, te testen en te reviewen!

Vraag en antwoord voor het publiek: Zoals altijd beantwoorden we uw vragen live! Praat in realtime met ons en de Elektor-community en krijg de antwoorden die u nodig hebt.

Sponsor van deze aflevering

 

Deze aflevering wordt gesponsord door PEAK-System, leverancier van interfaces, tools en software voor CAN-communicatie dat zijn oorsprong vindt in de auto-industrie maar ook veel wordt gebruikt in industriële en medische toepassingen. Ga voor meer informatie naar peak-system.com.


Mis deze spannende editie van Elektor Lab Talk op Elektor TV – niet – een must voor iedereen met een passie voor elektronica en technologie.