De Elektor Circuit Collection is nu verkrijgbaar! Deze USB-stick biedt meer dan 3500 ontwerpen van alle soorten elektronica, allemaal afkomstig uit de Elektor-zomeredities. U vindt projecten voor audio, video, computers, radio en nog veel meer. U vindt er artikelen uit Elektor Magazine die teruggaan tot 1975 en helemaal doorgaan tot 2024, zodat u kunt genieten van jarenlange creativiteit. Bovendien heeft de stick nu zowel USB A- als USB C-aansluitingen. Bovendien kunt u met de zoekfunctie gemakkelijk precies vinden wat u zoekt, waardoor het een geweldige bron is om nieuwe ideeën op te doen.

Hoogtepunten van de collectie

Deze Circuitcollectie is een fantastische bron voor iedereen die met elektronica bezig is. Met meer dan 3500 projecten vindt u zeker iets wat uw interesse wekt:
 
  • Audio Projecten: Voor audioliefhebbers biedt de Solid-State Stereo Audio Switch een moderne oplossing die gebruik maakt van solid-state schakelaars in plaats van relais. Deze aanpak biedt een mooie manier om audiosignalen op afstand te schakelen. De Microfoonvoorversterker met fantoomvoeding van 48V kan uw opnames verbeteren door zwakke uitgangssignalen van gevoelige microfoons te verwerken, zodat u deze kunt aansluiten op een fantoomvoeding van 48 V voor degenen die dat nodig hebben.
  • Huisinnovatie: 
    Tiny Solar Supply.png
    De mini-zonnevoeding
     De Tiny Solar Supply maakt gebruik van zonne-energie voor kleine gadgets – perfect voor eco-enthousiastelingen. Ondertussen voegt het Simple Electronic Lock een leuk vleugje veiligheid toe door een eenvoudige potentiometer te gebruiken om uw geheime code in te voeren.
  • Muzikaal plezier: Bekijk de T(eeny) Tiny Piano zonder bewegende delen. Het draait allemaal om eenvoud, met aanraakgevoelige toetsen voor eenvoudig spelen.
  • Eigenzinnige Gadgets: De Electronic Scarecrow is een leuke manier om vervelende vogels op afstand te houden met een vriendelijke doe-het-zelfoplossing. Bovendien heeft de Mole Repellent
  • een eenvoudig ontwerp waarmee je mollen op afstand houdt. En het beste deel? Het is gemaakt voor minder dan $ 10!
  • Voedingsoplossingen:
    DC-DC 3-A Power Converter.png
    DC-DC 3-A Converter
     De DC-DC 3-A Power Converter is ideaal voor efficiënt stroombeheer en genereert verschillende geregelde spanningsuitgangen uit een ingangsspanning die wordt geleverd door een batterij of een voeding met vaste spanning. De​​​​ Power Overload Monitor houdt uw huis veilig door de stroomniveaus in de gaten te houden om overbelasting te voorkomen.
  • En nog veel meer: u vindt coole projecten zoals de DIY Li-Ion Battery Monitor en de klassieke One-Armed Bandit die u kunnen inspireren bij uw volgende idee.

De Elektor Circuit Collection is niet zomaar een verzameling ontwerpen; het is uw toegangspoort tot de spannende wereld van elektronica!

Meer bronnen
 

Elektor is de bron bij uitstek voor spannende doe-het-zelfelektronicaprojecten en inspiratie. Word vandaag nog Elektor lid voor nog meer informatie! Als lid krijgt u volledige toegang tot de Elektor-bibliotheek en profiteert u van voordelen zoals 10% korting op veel producten in de Elektor Store.

Inschrijven
Schrijf u in voor tag alert e-mails over Circuit Design!