Zeggen de namen SnapEDA of SnapMagic u iets? In 2018 hadden we het genoegen om Natasha Baker, oprichter en CEO van SnapMagic, te interviewen. Nu, zes jaar later, zijn we blij haar weer te ontmoeten om te praten over hoe ver ze zijn gekomen. Bekijk dit inspirerende interview hieronder.

 De video volgt Natasha's reis van het creëren van SnapEDA, een baanbrekende zoekmachine voor elektronica-ontwerpers, tot de rebranding als SnapMagic, een AI-co-piloot die de industrie transformeert. Natasha deelt de beweegredenen achter deze evolutie en benadrukt haar missie om ingenieurs te helpen sneller te ontwerpen en innoveren. Lees meer over de uitdagingen waarmee ze werd geconfronteerd, zoals het opbouwen van vertrouwen in bibliotheken van derden. Ze deelt ook haar gedachten over het groeiende belang van KiCad en SnapMagic's focus op het integreren van AI met tools zoals Altium. In feite maakte haar bedrijf al gebruik van AI voordat de media massaal geïnteresseerd raakten in het onderwerp. Haar passie voor het vereenvoudigen van het ontwerpproces en het toegankelijk maken van technologie komt naar voren als ze vertelt over haar aanvankelijke worstelingen en uiteindelijke succes in Silicon Valley.

 In dit boeiende gesprek gaat Natasha in op de uitdagingen om de kwaliteit en consistentie van data te behouden met strenge normen en innovatieve verificatietechnologie. Ze bespreekt het belang van aanpassingsmogelijkheden voor ingenieurs, zodat ze ontwerpen kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften. Het interview gaat ook in op Natasha's persoonlijke ervaringen, van haar aanvankelijke motivaties tot haar aanpassing aan de levendige tech-cultuur van Silicon Valley. Haar reis is een bewijs van de kracht van doorzettingsvermogen en passie als het gaat om innoveren in een technologiegedreven omgeving! Bekijk de video hieronder:

Ontdek meer elektronica

Wilt u meer leren over PCB-ontwerp, AI-gereedschappen of elektronica in het algemeen? Bekijk alle educatieve video's en maak gebruik van de kennis van experts op ons Elektor YouTubekanaal en ons Elektor Industry YouTubekanaal Abonneer u op Elektor's nieuwsbrief om regelmatig deskundige technische kennis en interessante perspectieven te ontvangen.