25-jarige jubileumversie van LabVIEW
op
National Instruments heeft NI LabVIEW 2011 onthuld, de 25-jarige jubileumversie van zijn bekende systeem-ontwikkelsoftware. LabVIEW verhoogt de productiviteit van ingenieurs die zowel kleine als zeer grote meet- en besturingssystemen ontwikkelen voor de meest uiteenlopende toepassingen. LabVIEW 2011 kan het rendement van de ontwikkeling drastisch verhogen door middel van nieuwe engineering-specifieke bibliotheken en doordat de software kan communiceren met vrijwel elk apparaat of toepassing, waaronder de nieuwe multicore NI CompactRIO controller en de RF vector signal analyzer NI PXIe-5665. Het ondersteunt ook hardware die is gebouwd met het nieuwste Microsoft .NET Framework en bevat talrijke functies die zijn opgenomen op basis van feedback van gebruikers. Dankzij al deze mogelijkheden kunnen ingenieurs met LabVIEW 2011 individuele systeemcomponenten integreren tot een enkel, herconfigureerbaar platform, zodat ze hun werk sneller, beter en goedkoper kunnen doen.
Met LabVIEW 2011 kan men aanzienlijke productiviteitswinst behalen bij een groot aantal taken, dankzij onder andere de volgende tijdbesparende functies:
- Snel ontwikkelen van grafisch fraaie gebruikersinterfaces met een nieuw modern palet met controls en indicatoren
- Hergebruik van code met ondersteuning voor de nieuwste .NET-assemblies, .m-structuren en nieuwe Xilinx-IP voor de LabVIEW FPGA-module
- Het tot vijfmaal sneller laden, routen, editen en compileren van FPGA-code
- Programmatisch executables bouwen en naar targets distribueren
- Asynchrone threads starten en sneller multithreaded applicaties ontwikkelen met een nieuwe communicatie-API
Met zijn stabiliteit voor bedrijfskritische applicaties en de vereenvoudigde integratie met hardware van NI en veel andere fabrikanten kunnen ontwikkelaars van meet- en besturingssystemen er zeker van zijn dat zij met de betrouwbare en uitgebreide infrastructuur van LabVIEW 2011 efficiënt kunnen innoveren.
In combinatie met modulaire hardware vormt LabVIEW 2011 het hart van de National Instruments benadering van grafisch systeemontwerp, dat een gezamenlijk platform biedt voor het ontwerpen, prototypen en implementeren van applicaties met het grootst mogelijke rendement. Talloze ingenieurs maken al gebruik van de grafische systeemontwikkeling, van eenvoudige meetapplicaties tot de meest complexe, geavanceerde onderzoeksprojecten.
Meer info:
www.ni.com/labview
Discussie (0 opmerking(en))