Whitepaper over het realiseren van robuuste en compliant device integratie

Het industriële dreigingslandschap verandert voortdurend en aanvallen op OT (operationele technologie) systemen kunnen rampzalige gevolgen hebben. Nieuwe regelgeving zoals NIS2 en de EU Cyber Resilience Act benadrukken nog eens het belang van robuuste cyberbeveiliging.
 
Beveilig uw industriële netwerken: een praktische handleiding voor het veilig en betrouwbaar upgraden van uw communicatiesystemen

Veilige industriële communicatie

Deze whitepaper onderzoekt hoe u uw industriële communicatie kunt moderniseren voor verbeterde beveiliging. U leert hoe de Anybus CompactCom 40-serie, ontworpen voor veilige machine-tot-machine communicatie binnen fabrieken, u hierbij kan helpen.

Maak van cyberbeveiliging topprioriteit met Anybus CompactCom

•    Ingebouwde beveiliging: HMS Networks hecht veel waarde aan beveiliging in de gehele CompactCom 40-serie, met functies zoals encryptie, authenticatie en root of trust-mogelijkheden.
•    Vereenvoudigd beveiligingsbeheer: Geavanceerde beveiligingsfuncties maken het beheer en onderhoud van een veilig netwerk eenvoudiger.
•    Toekomstbestendige investering: De CompactCom 40-serie is ontworpen om te voldoen aan de veranderende behoeften van industriële cyberbeveiliging.

Klaar om meer te leren?

Download de whitepaper om te ontdekken hoe HMS Networks en de Anybus CompactCom 40-serie u kunnen helpen uw industriële netwerk te beveiligen en te voldoen aan nieuwe regelgeving.

Download de gratis whitepaper vandaag door onderstaand formulier in te vullen.
OPMERKING: Nadat je op de knop 'Submit' hebt geklikt, verschijnt de downloadlink meteen op je scherm.

First Name
Last Name
Business Email
Country
Phone Number
Company
Job title
Consent Policy