Als u een Raspberry Pi liefhebber bent, dan is de nieuwe Pironman 5 behuizing iets wat u niet wilt missen! Deze video laat zien hoe u een misschien wel ultieme behuizing voor de Raspberry Pi 5 in elkaar zet, met alles van geavanceerde koeling tot extra opslagmogelijkheden. De Pironman 5, ontworpen door SunFounder, is geen traditionele plastic behuizing zoals we die allemaal al eerder hebben gezien – hij is uitgerust met een krachtige koeler om uw Raspberry Pi 5 soepel te laten draaien, zelfs tijdens de intenste belastingen. Bovendien bevat de behuizing een mooie en stevige aan-uitknop die een heel nieuw niveau van tevredenheid toevoegt wanneer u de computer aanzet.

Inschrijven
Schrijf u in voor tag alert e-mails over Raspberry Pi!


De video leidt u door het hele uitpak- en assemblageproces en laat de zorgvuldig vervaardigde onderdelen zien. Het bouwproces is echt eenvoudig dankzij de video en de meegeleverde handleiding. Naast koeling beschikt de Pironman 5 behuizing ook over een extra SSD-aansluiting, zodat u alle opslag hebt die nodig is voor uw ambitieuste projecten.

De video laat ook de indrukwekkende lichteffecten van de Pironman 5 zien, die extra flair toevoegen aan uw Raspberry Pi set-up. Deze behuizing zal zeker indruk maken op iedereen aan wie u hem laat zien. En, wat is uw favoriete behuizing voor de Raspberry Pi 5 (of 4)? Bekijk de video hieronder en vertel het ons in de commentaren!
 

Ontdek meer Raspberry Pi

Wilt u meer leren over de Raspberry Pi, programmeren, computergebruik of elektronica in het algemeen? Bekijk alle educatieve video's en maak gebruik van de kennis van experts op ons Elektor YouTube-kanaal en ons Elektor Industry YouTube-kanaal. Abonneer u op Elektor's wekelijkse nieuwsbrief om regelmatig deskundige technische kennis en inzichten te ontvangen.