Heeft u al gehoord van de Elektor MultiCalculator? We hebben er een paar weken geleden over gepost, maar er is meer! Bekijk in de video van deze week het uitpakken van de kit, ontdek het assemblageproces en een demonstratie van enkele functies. De Elektor MultiCalculator Kit, een op Arduino gebaseerd apparaat met 22 verschillende functies in één compact pakket, is erg veelzijdig. Deze video geeft een gedetailleerde blik op de kit, waarin u alle essentiële onderdelen ziet, waaronder de hoofdprint, een Arduino Pro Mini, een acryl behuizing en alle benodigde kabels, schroeven en hardware.

De video leidt u stap voor stap door het assemblageproces, te beginnen met het solderen van de componenten, het maken van de vereiste soldeerbruggen op de speciale pads voor de configuratie van I²C, enz. Dit is natuurlijk een van de manieren om van een kit te genieten: het bouwproces! Als dat eenmaal achter de rug is, gaat de video verder met een demonstratie van enkele rekenmodi.

Inschrijven
Schrijf u in voor tag alert e-mails over KIT!


Van basisberekeningen tot geavanceerde functies, dit apparaat kan veel taken aan. Ontdek hoe u conversiefuncties gebruikt zoals decimaal-naar-hexadecimaal, elektrische berekeningen zoals condensator- en inductor-reactantie, serie- en parallelle weerstandsberekeningen, enz. Het biedt zelfs praktische hulpmiddelen zoals een stopwatch, teller en lichtmeting met behulp van een LDR-sensor. Laten we ook de temperatuurmeting met interne en externe sensoren niet vergeten! Kortom, de video laat zien hoe u het meeste uit dit veelzijdige gereedschap haalt. De Elektor MultiCalculator kit is een must-have voor iedereen die zich bezighoudt met elektronica, van studenten tot professionals. Het is zowel een geweldige aanvulling op uw elektronica gereedschapskist als een leuk verzamelobject voor Elektor fans. Bekijk de video hieronder en check de MultiCalculator in de Elektor Store.
 

Ontdek meer elektronica en kits

Wilt u meer leren over bouwpakketten, reverse engineering, schakelingsontwerp of elektronica in het algemeen? Bekijk alle educatieve video's en maak gebruik van de kennis van experts op ons Elektor YouTube-kanaal en ons Elektor Industry YouTube-kanaal. Abonneer u op Elektor's wekelijkse nieuwsbrief om regelmatig deskundige technische kennis en inzichten te ontvangen.