electronica fast forward 2024 startup competition

electronica Fast Forward 2024 - Powered by Elektor: De startupwedstrijd voor de elektronica-industrie

München, Duitsland – electronica Fast Forward 2024, powered by Elektor, wordt de boeiendste gebeurtenis tot nu toe van deze innovatieve start-up competitie. Het evenement, dat plaatsvindt op de prestigieuze beurs electronica, belooft dit jaar voort te bouwen op de traditie van het tonen van baanbrekende innovaties en het bieden van een wereldwijd podium voor start-ups en scale-ups in de elektronica-industrie.

Terwijl we ons voorbereiden op de 6e keer, blijven ons enthousiasme en onze toewijding aan het stimuleren van innovatie sterker dan ooit! Bezoek ons van 12 tot 15 november 2024 in hal B4.440, waar innovatie centraal staat.

Waarom u zich moet aanmelden voor elektronica Fast Forward 2024:

  1. Innovatieve Start-ups en Scale-Ups: Op het platform staan de meest veelbelovende en innovatieve jonge bedrijven op het gebied van elektrotechniek. Elke geselecteerde start-up krijgt een eigen stand (5-10 m²) binnen de Fast Forward-zone. Zo krijgen ze de beste kans om hun technologie voor te stellen.
  2. Netwerkmogelijkheden: Deelnemers krijgen de unieke kans om in contact te komen met marktleiders, potentiële investeerders en partners. Het evenement biedt onschatbare netwerkmogelijkheden die kunnen leiden tot strategische samenwerkingen en bedrijfsgroei.
  3. Uitgebreide publiciteit: Start-ups profiteren van uitgebreide publiciteit op 's werelds toonaangevende beurs voor elektronica en van de internationale media-aandacht van Elektor. Ze zullen hun technologieën presenteren aan een divers en invloedrijk publiek op het live podium en hun producten en diensten presenteren op het grote forum in Hal B4. Deze zichtbaarheid kan hun reis van veelbelovende onderneming naar gevestigde marktspeler versnellen.
  4. Prijsuitreiking: Aan het einde van de elektronicavakbeurs worden drie winnaars gekozen en bekendgemaakt. Zij ontvangen prijzen ter waarde van in totaal € 85.000!
  5. Influencer Stage: Voor de eerste keer heeft elektronica Fast Forward een Influencer Stage. Deze spannende toevoeging brengt Youtubers (zoals GreatScott!, Max.Imagination, or DIY GUY Chris), ontwerpers en makers naar de beurs, zodat ze hun inzichten kunnen delen, in contact kunnen komen met het publiek, talent kunnen introduceren en het snijvlak van technologie en creativiteit kunnen benadrukken.
  6. Succesverhalen: In de afgelopen 8 jaar hebben meer dan 100 start-ups die gespecialiseerd zijn in de elektronica-industrie deelgenomen aan ons platform, waarmee meer dan 400 miljoen euro aan financiering is opgehaald. Onze winnaars van 2022 zijn onder andere:

    • wheel.me: Ontwikkelde een autonoom rijdend wiel.
    • Opulo: Bekend om zijn Pick & Place-machine.
    • Treesense: Ontwikkelde innovatieve sensortechnologie voor milieumonitoring en sleepte meerdere prijzen en financieringsbronnen in de wacht.
electronica fast forward 2024 - startup competition
 

Wilt u deelnemen? Deelname details

Denkt u dat uw start-up of scale-up deel zou moeten zijn van de electronica Fast Forward 2024 – start-up competitie van dit jaar? Mis deze kans niet om deel te nemen aan een bruisend en innovatief platform dat uw start-up naar nieuwe hoogten kan stuwen. Doe mee aan electronica Fast Forward 2024 en toon uw baanbrekende technologie aan de wereld!

 



Startups die geïnteresseerd zijn in deelname aan electronica Fast Forward 2024 kunnen zich aanmelden via het officiële aanmeldingsformulier.  De aanmeldingsprocedure bestaat uit het indienen van een gedetailleerde pitch, bedrijfsinformatie en alle relevante documenten die de jury kunnen helpen om de technologie en het bedrijfsmodel van de startup te begrijpen.

Bekijk voor meer informatie de Algemene voorwaarden. Als u vragen hebt over het evenement, kunt u contact opnemen met fastforward@elektor.com

Geïnteresseerd in sponsoring van Electronica Fast Forward dit jaar? Bekijk de sponsormogelijkheden.