Elektor Industry – Componenten en assemblagemethoden (gratis download)
op
De jongstespeciale alleen-digitale editie van Elektor Industry magazine (“Components and Assembly Methods”) staat voor u klaar. Misschien herinnert u zich nog dat wij een digitale brug wilden slaan tussen fabrikanten en distributeurs enerzijds en u als elektronicaprofessional anderzijds. Op deze manier hebben we u de afgelopen ‘beursloze’ maanden op de hoogte proberen te houden van technologische innovaties uit de industrie. U kunt deze editie gratis downloaden.
De inhoud van “Components and Assembly Methods”
Wilt u op de hoogte blijven van wat er in de halfgeleiderindustrie gebeurt? Geïnteresseerd in embedded programmeren? Benieuwd naar ESD en waarom bescherming essentieel is? Wilt u meer weten over 5G/4G LTE-modules, modems en slimme apps? In dit nummer van Elektor Industry behandelen we de volgende onderwerpen (en meer):
- voorbij de wet van Moore: innovatie zonder rekening te houden met de wet van Moore;
- minimaliseren van het energieverbruik in capacitieve detectie-applicaties;
- Peaktech 2715 Digital Loop/PSC Tester: veiligheid eerst!
- hoogspannings-DC/DC-converter: HV-DC/DC-ontwerp en meerfase LLC-resonantieconverters;
- wat is ESD?
- PCB-layout en inkoppeling van storing: overwegingen met betrekking tot CISPR en EMC;
- extreem kleine energiezuinige 3D magnetische sensor;
- 5G/4G LTE-modules, innovatieve modems en slimme applicaties;
- embedded programmeren en verder: een vraaggesprek met Warren Gay.
Noot van de redactie: u hebt ook toegang tot alle afleveringen van onze nieuwe serie webinars met professionals uit de branche, onafhankelijke designers en journalisten uit het vakgebied. We plannen momenteel een nieuw webinar dat aansluit op dit nummer “Components and Assembly Methods” en dat eind september zal plaatsvinden. Veel leesplezier tot die tijd!
Elektor Helps
Deze gratis editie van Elektor Industry magazine (“Components and Assembly Methods”) maakt deel uit van het Elektor Helps-initiatief. De COVID-19-pandemie heeft professionele engineers, technische studenten en bedrijven op verschillende manieren getroffen. Onder de naam “Elektor Helps” hebben we onze platforms opengesteld om leden van de wereldwijde elektronicagemeenschap te ondersteunen. Meer informatie
Discussie (0 opmerking(en))