PCBWay, een wereldleider in PCB-productie, assemblage en prototyping services, is verheugd om zijn aanwezigheid op de World of Technology & Science (WoTS) beurs 2024 in Utrecht aan te kondigen. Dit prestigieuze evenement brengt professionals, ingenieurs en innovators uit verschillende sectoren samen om de nieuwste ontwikkelingen in technologie en wetenschap te tonen.

Tijdens WoTS 2024 zal PCBWay zijn geavanceerde producten en diensten presenteren die ontworpen zijn om te voldoen aan de behoeften van industrieën zoals de automotive, medische sector, IoT en consumentenelektronica. PCBWay heeft een reputatie opgebouwd voor het wereldwijd leveren van hoogwaardige PCB's, CNC-bewerking, 3D-printen en spuitgieten tegen betaalbare prijzen, met een focus op precisie, betrouwbaarheid en duurzaamheid.
 
photo-pcbway-web.jpg
Bezoek stand 9B090 van PCBWay tijdens de WoTS 2024 in Jaarbeurs Utrecht (24 t/m 27 september a.s.)

Wat kunt u verwachten bij onze stand?

Bezoekers van onze stand (9B090) kunnen een interactieve ervaring verwachten, waar ze onze geavanceerde prototypingoplossingen kunnen ontdekken, direct in gesprek kunnen gaan met onze experts en inzicht kunnen krijgen in hoe PCBWay u kan ondersteunen bij productontwikkeling van ontwerp tot eindproductie. Onze demonstraties ter plaatse zullen onze nieuwste diensten op het gebied van PCB-assemblage benadrukken, inclusief Surface Mount Technology (SMT), Through-Hole Technology (THT) en onze recent verbeterde CNC-bewerkingsmogelijkheden.

Waarom WoTS 2024?

De WoTS-beurs is een belangrijk evenement op de technologie-agenda, dat bedrijven en professionals uit de hele Benelux (en zelfs daarbuiten) aantrekt. Voor PCBWay is dit een kans om in contact te komen met toonaangevende bedrijven, potentiële partners te ontmoeten en onze voortdurende toewijding aan het leveren van wereldklasse service en technische ondersteuning te tonen. Of u nu een startup of een groot bedrijf bent, wij geloven dat PCBWay de juiste oplossingen heeft om u te helpen innoveren en voorop te blijven lopen in het snel veranderende technologische landschap.

Bezoek ons op WoTS 2024

Wij nodigen alle ingenieurs, ontwerpers en technologieliefhebbers uit om onze stand te bezoeken tijdens de WoTS. Ontdek hoe PCBWay uw volgende project kan ondersteunen met snelle doorlooptijden, hoogwaardige productie en uitstekende klantenservice. Laten we samen innoveren!

www.pcbway.com