AdvertisementDe twee bedrijven bespreken hoe de groei van de wereldwijde omvormermarkt voornamelijk wordt gedreven door de eenvoudige installatie van micro- en stringomvormers en een toename van de investeringen in de aanleg van infrastructuur voor hernieuwbare energie.

Aanzienlijke investeringen in landelijke elektrificatie en de hernieuwbare energiesector zullen naar verwachting lucratieve mogelijkheden creëren voor bestaande en opkomende spelers in de markt. Onsemi's SiC-oplossingen voldoen aan de behoeften van veeleisende toepassingen zoals zonne-omvormers en meer. De transformatie van ons energiesysteem vereist oplossingen met de hoogste niveaus van efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid. Onsemi's Power Integrated Modules (PIM's), type boost en omvormer, verankeren de elektronica voor de netinterface, terwijl onze poortdrivers, detectie-, controle- en perifere vermogensproducten het systeem compleet maken.

Door samen te werken met Würth Elektronik, een toonaangevende fabrikant van passieve en elektromechanische componenten met hoog vermogen, en gebruik te maken van de expertise op het gebied van elektromagnetische compatibiliteit, kunnen klanten verzekerd zijn van topprestaties op de markt op elk vermogensniveau, van thuisgebruik tot industriële toepassingen.
 
Zonne-energieomvormers van onsemi & Würth Elektronik
Voorladen
Poortdrivers
DC/AC-detectie
Energiebeheer
Bedieningspaneel-MCU’S
Communicatie
Hulpstroom  
 
Meer info